Snart så är vintersäsongen här och ni har säkert varit upp till stugan i fjälls och kolla upp så det mesta är som det ska. Kanske det är så att ni behöver komplettera upp vinterstugan med något mer. Det kanske inte är några stora grejer som behöver göras men för att ni ska kunna vara där i vinter så kanske det behövs ytterligare något som gör vistelsen än mer trivsam.

Fjällstuga med bastu

Skapa en lista på saker som måste köpas in. Kanske några bastutillbehör till er nybyggda bastu kan vara det som behövs. Efter en säsongs bastande så inser man att det kanske saknas något i bastun. Se till så ni får med er det som behövs för att er vistelse i fjällen och er stuga ska bli så behaglig som möjlig. Om det är så att ni har väldigt långt upp till er fjällstuga så vill man ju inte glömma något viktigt. Även om det finns butiker i närliggande orter så kanske de inte har exakt det som ni vill ha.

Det kan mycket väl vara så att ni måste upp en sväng till innan säsongen startar på riktigt. Det kanske är något på stugan och vidbyggda bastun som måste ordnas med innan det kommer snö. Nu är det läge att åka upp någon helg för att åtgärda detta. Då kan ni ju passa på att ta med de saker som ni beställt som ändå ska upp. Kolla genom den lista som ni gjort om allt har köpts in och allt är packat i bilen för färden upp.