Vi tränar mer än någonsin under vår, sommar och höst. Både inomhus som utomhus.

Varje år blir det mer uppmärksammat med hälsa och träning, vi pratar mer om vikten av kombination mellan träning och hälsa. Vad är då viktigast när det gäller träning? Det är faktiskt att du först och främst stretchar och äter bra, men sedan även vad du har för träningskläder och utrustning.

Fötterna behöver må bra

Skor ska vara bekväma och luftiga samtidigt som de ger stabilitet utan att vara för tunga. Beroende på vilken sport du utövar behöver du kanske ett par skor med dubb eller spik också. Det är bra att prova skorna i butik eller köpa från en online butik med gott rykte så att du får rätt storlek samt bra kvalitet på din skor. Dåliga skor kan ge dig fotbesvär som tar tid att bli av med.

Träningskläder

Kläderna är viktiga men inte för utseendet, kläderna ska vara bekväma att träna i. Det finns många leggings och träningsbyxor med inbyggda små fickor här och där för mobil, nycklar och andra viktiga saker du inte kan lämna hemma. Tights kan också vara utmärkt att bära under dina vanliga kläder när du åker scooter. Du kan hitta saker här.