Planeras det en skoterresa till påsk och till fjälls så är det hög tid att börja planera för detta. Om ni inte har eget ställe att bo på så boka boende redan idag då det kan vara många som väljer att åka iväg under påsk.

Se också till att allt som ska med fungerar som det ska. Det kan vara bra att göra en översyn över skotern innan ni åker så ni vet med säkerhet att allt fungerar. Se också till att ert hem är som det ska innan ni åker. Det kan vara en fördel att installera ett system där ni kan tända och släcka er belysning under den veckan ni är borta. Det finns en del att välja på när det kommer till smarta hem. Hitta något som är enkelt att installera så kan ni medans ni sitter i fjälls tända upp i ert hus.

Kanske ni kan boka hemstäd innan ni kommer hem så är det välstädat och rent hemma när ni kommer . Det finns en hel del som ni kan göra för att att både er resa ska bli lyckad och att hemmet är intakt när ni är tillbaka. Ett larm kan också vara en fördel att installera om ni inte redan gjort det. Gärna med kamera så kan ni kolla upp hur det ser ut hemma och att alla lampor lyser som de ska.